ANTIFON M2

M2 i Z2 štitnici za uši nude pouzdanu i udobnu zaštitu od buke. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ANTIFON M4

S velikim jastučićima za uši od viško elastične pjene i podstavljenom trakom za glavu, Moldex M4 štitnici za uši nude najviši mogući stupanj udobnosti nošenja. Njihova lagana, fleksibilnost i optimalno uravnotežen kontaktni pritisak znači da uvijek sigurno i udobno sjede na glavi korisnika. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ANTIFON M5

S velikim jastučićima za uši od viško elastične pjene i podstavljenom trakom za glavu, Moldex M5 štitnici za uši nude najviši mogući stupanj udobnosti nošenja. Njihova mala težina, fleksibilnost i optimalno uravnotežen kontaktni pritisak znače da uvijek sigurno i udobno sjede na glavi korisnika. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ANTIFON M6

S velikim jastučićima za uši od viško elastične pjene i podstavljenom trakom za glavu, Moldex M6 štitnici za uši nude najviši mogući stupanj udobnosti nošenja. Njihova lagana, fleksibilnost i optimalno uravnotežen kontaktni pritisak znači da uvijek sigurno i udobno sjede na glavi korisnika. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ČEPIĆI MOLDEX NA OBRUČU (23dB) 6700

Sa mekim jastučićima od pjene i dobro izbalansirani pritiskom, lagani i fleksibilni JAZZ-BAND nudi visok stupanj udobnosti i pouzdano smanjenje buke. Traka koja se nosi ispod brade, može se vrlo brzo i jednostavno postaviti i skinuti, što je bitno ako  imamo povremenu potrebu za zaštitom sluha.

ČESTIČNI FILTER MOLDEX 9010

Čestični filter za polumasku i punu masku. Zaštita kod fine prašine, pare, magle/aerosoli na bazi vode i ulja.

ČESTIČNI FILTER MOLDEX 9020

Čestični filter za polumasku i punu masku. Štiti kod opasne fine prašine, magle/aerosoli na bazi ulja i vode, bioloških agenata i rizika skupine 2.

ČESTIČNI FILTER MOLDEX 9030

Čestični filter za polumasku i punu masku Moldex. Štiti od zdravstveno štetne i kancerogene prašine, aerosola i maglice na bazi vode i ulja, bioloških agenata i rizika grupe 2 i 3, CMR-supstanci.

COMPACT MASKA MOLDEX SERIJA 5000

Compact maska serije 5000 ( EN 405:2001+A1:2009) s integriranim filterima za plin ili čestice. Prikladna je za kombiniranje s vizirima i zaštitnim naočalama. Vodoravno oblikovani integrirani filteri omogućavaju široko vidno polje.

FILTER MOLDEX A1B1E1 9300

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para te kiselih plinova. Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom.

FILTER MOLDEX A2B2E1 9500

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para, kiselih plinova. Isto kao i A1B1E1 samo za više koncentracije <0,5Vol.% Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom.

FILTER MOLDEX ABEK1 9400

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para, kiselih plinova i amonijaka. Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom te doticaj s Amonijakom i amino derivatima.

Pogledajte sve kataloge

Ovdje možete pronaći direktne linkove na kataloge svih naših dobavljača.