Prikazuje se svih 9 rezultata

ANTIFON M2

M2 i Z2 štitnici za uši nude pouzdanu i udobnu zaštitu od buke. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ANTIFON M4

S velikim jastučićima za uši od viško elastične pjene i podstavljenom trakom za glavu, Moldex M4 štitnici za uši nude najviši mogući stupanj udobnosti nošenja. Njihova lagana, fleksibilnost i optimalno uravnotežen kontaktni pritisak znači da uvijek sigurno i udobno sjede na glavi korisnika. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ANTIFON M5

S velikim jastučićima za uši od viško elastične pjene i podstavljenom trakom za glavu, Moldex M5 štitnici za uši nude najviši mogući stupanj udobnosti nošenja. Njihova mala težina, fleksibilnost i optimalno uravnotežen kontaktni pritisak znače da uvijek sigurno i udobno sjede na glavi korisnika. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ANTIFON M6

S velikim jastučićima za uši od viško elastične pjene i podstavljenom trakom za glavu, Moldex M6 štitnici za uši nude najviši mogući stupanj udobnosti nošenja. Njihova lagana, fleksibilnost i optimalno uravnotežen kontaktni pritisak znači da uvijek sigurno i udobno sjede na glavi korisnika. Kombinacija visokokvalitetnih materijala, klasične kvalitete Moldex proizvodnje i zamjenjivih jastučića za uši osiguravaju dug životni vijek proizvoda.

ČEPIĆI MOLDEX NA OBRUČU (23dB) 6700

Sa mekim jastučićima od pjene i dobro izbalansirani pritiskom, lagani i fleksibilni JAZZ-BAND nudi visok stupanj udobnosti i pouzdano smanjenje buke. Traka koja se nosi ispod brade, može se vrlo brzo i jednostavno postaviti i skinuti, što je bitno ako  imamo povremenu potrebu za zaštitom sluha.

JEDNOKRATNI ČEPIĆI MOLDEX PURA – FIT ( 35 dB) 7802

Zahvaljujući posebno razvijenoj formuli pjene, čepići nude odličnu kombinaciju stabilnosti i mekoće. Lako se šire – prilagođavaju uhu, održavaju sigurnu zaštitu bez pritiska na uho.  Pura-fit nudi visoku zaštitu od buke 35dB.

JEDNOKRATNI ČEPIĆI MOLDEX PURA – FIT ( 35 dB) U AUTOMATU 7850

Zahvaljujući posebno razvijenoj formuli pjene, čepići nude odličnu kombinaciju stabilnosti i mekoće. Lako se šire – prilagođavaju uhu, održavaju sigurnu zaštitu bez pritiska na uho.  Pura-fit nudi visoku zaštitu od buke 35dB.

JEDNOKRATNI ČEPIĆI MOLDEX PURA-FIT ( 36 dB) 7700

Zahvaljujući posebno razvijenoj formuli pjene, čepići nude odličnu kombinaciju stabilnosti i mekoće. Lako se šire – prilagođavaju uhu, održavaju sigurnu zaštitu bez pritiska na uho.  Pura-fit nudi visoku zaštitu od buke 36dB.

VIŠEKRATNI ČEPIĆI MOLDEX ROCKETS( 30 dB) 6400

Moldex asortiman proizvoda za zaštitu sluha  ispunjava zahtjeve EN 352-2 te imaju CE oznaku u skladu sa normom Eu 2016/425. Proizvode se sa certifikatom ISO 9001. Nakon korištenja mogu se oprati pod vodom ,dezinficirati odgovarajućim sredstvom te ponovno koristiti.