Prikazujemo 1–12 od 30 rezultata

ČESTIČNI FILTER MOLDEX 9010

Čestični filter za polumasku i punu masku. Zaštita kod fine prašine, pare, magle/aerosoli na bazi vode i ulja.

ČESTIČNI FILTER MOLDEX 9020

Čestični filter za polumasku i punu masku. Štiti kod opasne fine prašine, magle/aerosoli na bazi ulja i vode, bioloških agenata i rizika skupine 2.

ČESTIČNI FILTER MOLDEX 9030

Čestični filter za polumasku i punu masku Moldex. Štiti od zdravstveno štetne i kancerogene prašine, aerosola i maglice na bazi vode i ulja, bioloških agenata i rizika grupe 2 i 3, CMR-supstanci.

COMPACT MASKA MOLDEX SERIJA 5000

Compact maska serije 5000 ( EN 405:2001+A1:2009) s integriranim filterima za plin ili čestice. Prikladna je za kombiniranje s vizirima i zaštitnim naočalama. Vodoravno oblikovani integrirani filteri omogućavaju široko vidno polje.

FILTER MOLDEX A1B1E1 9300

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para te kiselih plinova. Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom.

FILTER MOLDEX A2B2E1 9500

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para, kiselih plinova. Isto kao i A1B1E1 samo za više koncentracije <0,5Vol.% Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom.

FILTER MOLDEX ABEK1 9400

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para, kiselih plinova i amonijaka. Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom te doticaj s Amonijakom i amino derivatima.

FILTER MOLDEX ABEK2 9800

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih i anorganskih plinova i para, kiselih plinova i amonijaka. Isto kao i ABEK1 samo za više koncentracije <0,5Vol.% Preporučeno korištenje kod organskih plinova i para, doticaj s Klorom, Bromom, Cijanovodičnom kiselinom, doticaj sa Sumpornim dioksidom, Solnom kiselinom i drugim plinovima s kiselom reakcijom te doticaj s Amonijakom i amino derivatima.

FILTER MOLDEX AX 9600

Plinski filter za polumasku i punu masku Moldex s EasyLock konektorima, štiti od organskih plinova i para, s točkom vrelišta <65℃.

FILTER SPASCIANI A2P3 R

Kombinirani filter sa standardnim navojnim priključkom prema EN 148-1 za organske pare s točkom vrelišta većom od 65 , prašinu, dim i izmaglicu.

FILTER SPASCIANI K2

Plinski filter sa standardnim navojnim priključkom prema EN 148-1 za Amonijak (NH3) i njegove derivate.

FILTER SPASCIANI P3 R

Čestični filter sa standardnim navojnim priključkom prema EN 148-1 za prašinu, dim, izmaglicu.